HOME

YES ZWANGER!!!
GEFELICITEERD!

En kijk je uit naar de bevalling? Of vind je het nog spannend?

Als je het nog spannend vind, lees dan snel verder want ik help je graag!

Want je bevalling is een gebeurtenis die je nooit vergeet.
Laten we er  samen voor zorgen
dat het een dag is waar je TROTS op bent!

Ik ben ervan overtuigd dat vertrouwen in het geboorteproces een werkelijk verschil kan maken in hoe jij je zwangerschap beleeft, hoe jij je bevalling beleeft maar ook hoe jij en je baby de kraamtijd beleven.

Okay vertrouwen in het geboorteproces…klinkt leuk, maar hoe?

Hierbij kan ik je op verschillende manieren helpen. Als eerste doe ik dat door het geven van zwangerschapscursus en wel de cursus HypnoBirthing. En ik doe dat in verschillende vormen. In de officiele vorm de Groepscursus, maar ook als Eendaagse Cursus, MiniCursus en zelfs een Online Cursus.
Er is altijd een cursus die bij jou past!

KLIK HIER OM GELIJK NAAR OVERZICHT HYPNOBIRTHING TE GAAN

Maar ik ben ook doula. Misschien heb je daar wel eens van gehoord en misschien ook niet. Maar als doula begeleid ik zwangeren tijdens zwangerschap EN bevalling. Maar ook als PostPartum Doula help ik vrouwen in hun kraamperiode om weer even tot hunzelf te komen. Je zwangerschap, geboorte en kraamperiode zijn zeer bijzondere tijden. En in deze tijden onderga de grootste transitie die je als vrouw kan meemaken. Dit is prachtig! Maar het kan ook overweldigend zijn. Ben jij geïntresseerd in een doula?
Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

WANT DE DAG DAT JE KINDJE IS GEBOREN, VERGEET JE NOOIT MEER. LATEN WE ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT HET EEN DAG IS WAAR JE TROTS OP BENT.
WANT VANAF NU, GA JE DEZE DAG ELK JAAR VIEREN!

Maar je kunt ook bij me terecht als je bijvoorbeeld een BevalBad wilt huren, of een CUB of een TENS. Klik HIER voor meer informatie hierover.

Of een heerlijke ontspannende massage. Hiervoor heb ik een massagetafel waarbij je weer op je buik kunt liggen. Sommige komen al alleen hiervoor! Een uurtje helemaal richten op je lijf, helemaal ontspannen. App me als je wilt weten wanneer er plek is voor jou (0653185039).

Ik snap ook als je misschien eerst meer over mij wilt weten. Ik nodig je dan ook van harte uit om HIER  te klikken. Hier lees en zie je mijn verhaal.

Je kunt me het beste mailen op info@degeboortepartner.nl of appen op 06 – 531 85 039 of vul het contactformulier in.

Lieve groet, Jolanda van den Bosch

DE GEBOORTEPARTNER – VOL VERTROUWEN EN ONTSPANNING
Vrouwencoach gespecialiseerd in zwangerschap en bevalling
omgeving Wageningen, Arnhem, Elst, Bemmel, Overbetuwe, Wijchen en Nijmegen.