HOME

Wauw, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Hoewel er in Nederland 170.000 babies per jaar worden geboren, is het iedere keer toch weer heel bijzonder!

Zelf ben ik moeder van 3 jongens en vond zwanger zijn helemaal heerljk! Ook al had ik vooral bij de 2e en 3e ontzettend veel last van mijn bekken, maar gewoon dat gevoel van die baby in mijn buik…toen waren ze nog geheel van mij. Nadat ze waren geboren, mocht ik ze delen met de rest van de wereld.

Hoe vaker ik ben bevallen, hoe meer ik er achter kwam wat ik belangrijk vond tijdens deze intense gebeurtenis. Mede daardoor ben ik er ook (nog) meer over gaan lezen en in gaan verdiepen. En nu noem ik mezelf maar gepassioneerd geboortewerker.

Want inmiddels weet ik ook vanuit mijn achtergrond hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op die bevalling. Als je namelijk tijdens je zwangerschap al goed voorbereid, krijg je vanzelf meer vertrouwen in die bevalling. En daardoor ervaar je al meer rust in de zwangerschap wat jou en je baby ten goede komt!

Maar hoe meer vertrouwen je tijdens je zwangerschap ervaart, hoe meer je hiervan ook meeneemt naar de bevalling toe. De transitie naar moeder toe is de grootste verandering die je als vrouw kunt meemaken. En hoewel het intens is, het is ook echt lifechanging! Niet alleen voor jou maar ook voor je baby, voor je partner en de relatie tussen jou en je partner.

In mijn praktijk ontmoet ik vrouwen maar ook stellen die ik begeleid in deze periode. Mijn begeleiding noem ik zelf down to earth en no nonsens. Ik ben zelf van de cijfers en de theorie en dat vind je ook terug in mijn cursussen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel verder en ontdek hoe je je optimaal kunt voorbereiden op je bevalling ook al heb je dit misschien nog nooit gedaan!

ZWANGERSCHAPSCURSUS

PERSOONLIJKE BEGELEIDING TIJDENS ZWANGERSCHAP EN BEVALLING

VERHUUR VAN BAD/CUB/TENS

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Wil je graag in contact komen met mij? Dan kun je me het beste mailen op info@degeboortepartner.nl of appen op 06 – 531 85 039. Je kunt ook het CONTACTFORMULIER invullen.

Lieve groet, Jolanda van den Bosch

DE GEBOORTEPARTNER – VOL VERTROUWEN EN ONTSPANNING
Vrouwencoach gespecialiseerd in zwangerschap en bevalling
omgeving Wageningen, Arnhem, Elst, Bemmel, Overbetuwe, Wijchen en Nijmegen.