Doula Arnhem

Een persoonlijke coach tijdens je zwangerschap? Check!
Een persoonlijke coach tijdens je bevalling? Check!

Dat is wat een doula is en doet! Ik De GeboortePartner ben doula in hart en nieren. Ik gun elke vrouw een bevalling toe waar met een goed en tevreden gevoel op kan terug kijken. Want vraag elke moeder maakt niet uit hoe oud, de dag van de bevalling vergeet je nooit meer.

Verder hebben onderzoeken aangetoond dat een vrouw die tijdens de bevalling wordt ondersteund door een doula sneller bevalt, minder pijnbestrijding nodig heeft en veel minder risico heeft om een vacuum of knip nodig te hebben. Hoe fijn is dat!

Ben jij nou zwanger en woon je in Arnhem? Dan nodig ik je graag uit om mij te ontmoeten! Tijdens een gratis intakegesprek vertel ik je wat ik voor je kan betekenen. En niet alleen voor jou maar ook voor je partner! Want ook hij heeft profijt bij wanneer er een doula bij de bevalling is. Ik ondersteun hem, geef hem tips en begeleid hem om een betere partner voor jou te zijn.

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel?