Doula Nijmegen

Een persoonlijke coach tijdens je zwangerschap en bevalling? Check!
Een persoonlijke coach voor je partner zodat hij sterker naast je staat? Check!

Dat is wat een doula is en doet! Ik De GeboortePartner ben doula en moeder van 3 jongens. Elke vrouw en bevalling is uniek en verdiend alle aandacht. Je bevalling vergeet je immers nooit meer. Hoe fijn is het dan dat het een dag is waar je met trots op kan terugkijken.

Verder hebben onderzoeken aangetoond dat een vrouw die tijdens de bevalling wordt ondersteund door een doula sneller bevalt, minder pijnbestrijding nodig heeft en veel minder risico heeft om een vacuüm of knip nodig te hebben. Hoe fijn is dat!

Ben jij zwanger en woon je in Nijmegen? Dan nodig ik je graag uit om mij te ontmoeten! Tijdens een gratis intakegesprek bij jou thuis vertel ik je wat ik voor je kan betekenen. En niet alleen voor jou maar ook voor je partner! Want ook hij heeft profijt bij wanneer er een doula bij de bevalling is. Ik ondersteun hem, geef hem tips en begeleid hem om een betere partner voor jou te zijn.

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel?