*^EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN 1/7^* 

Een nieuwe week, nieuwe kansen!

Het is weer een druk weekje, mede doordat ik nog bij ProRail werkzaam ben maar uiteraard ook vanwege YES Zwanger. Nog 2 maandjes en dan ben ik fulltime ondernemer! Hoewel ik af en toe denk, SHIT wat heb ik nou gedaan?!? Daar gaat mijn vast inkomen! Maar, ik heb er ook superveel zin in! Omdat ik daardoor meer tijd heb voor YES Zwanger maar uiteraard ook voor mijn gezin!

Om je een inzicht te geven waar ik zoal mee bezig ben, deze week elke dag een kijkje achter de schermen!

Dus vandaag deel 1 van 7!

Mijn maandag begint zoals bij zoveel moeders als eerste om al mijn jongens veilig en op school te krijgen. En hoewel de eerste week van de wintertijd al voorbij is, daar denken F. (4jr) en M. (6jr) echt nog anders over. Bij hun duurt het altijd een maandje voordat ze in het nieuwe ritme zitten. Geef mij maar gewoon een lekkere jetlag van 8 uur. Daar ben je voor mijn gevoel veel sneller aan gewend!

Maar nadat de jongens naar school zijn, even tot rust komen met mijn ontbijtje. Mijn man had vanmorgen ook nog even tijd waardoor we dit gezellig samen konden doen. Dit zijn de kleine momenten waar ik enorm van kan genieten.

Daarna had ik mijn Accountability Sessie met mijn coachgroep van medeondernemers waarin we bespreken wat we de afgelopen week hebben gedaan en waar we de komende week aan willen werken. Heel fijn om zo een keer per week even bij stil te staan. Het leven als ondernemer gaat vaak snel en is druk. Het kost me misschien energie, maar als ik het in de weegschaal zou moeten leggen, geeft het me ook ontzettend veel energie. En dit soort sessies zijn waardevol voor me omdat ze me ook inspireren en motiveren om door te pakken.

En naast de gebruikelijke clubjes van de kinderen zoals zwemles waar ik vanmiddag voor mag rijden, staat er vanavond nog een zwangerschapsmassage gepland. Hiervan plan ik er maximaal 1 per avond want ik merk dat ik van het geven van een massage zelf ook helemaal ontspannen wordt. En het voelt ook fijn om voor de zwangere op dat moment ook alle tijd te kunnen geven zonder dat ik weet dat er eventueel een ander op de stoep kan staan.

Nou, dat was mijn dagje voor vandaag. Morgen een nieuwe dag, nieuwe inkijk!

Voor nu een hele fijne dag! Geniet er van!

Liefs Jolanda

#accountability#orangefunnels #genietenvanrust #zwangerschapsmassage #yeszwanger #rustigwerkdagje #monday #ilikemondays #spotifybrengtrust #levenvaneenzzper #energie #zinin