Nu de CUB te huur bij DE GEBOORTEPARTNER

Afgelopen maand ben ik in aanraking gekomen met de CUB en ik ben enthousiast! De Birth Ball (lees yoga bal) vind ik al leuk, maar daarop de laatste fase van je kindje baren is best lastig. Nu is er dus de CUB, een baarkruk die je makkelijk kunt opblazen (met pomp!). Dit maakt hem compact en makkelijk in gebruik. Je kunt hem thuis gebruiken maar ook in het ziekenhuis.

thuis-ontspannen

Wanneer je naar het ziekenhuis of geboortecentrum wilt gaan ben je afhankelijk of de baarkruk beschikbaar is. Dit omdat ze er daar meestal maar 1 van hebben. Als deze in gebruik is, zit jij zonder. Hoe makkelijk is het dan dat je zelf al je eigen baarkruk hebt meegenomen. En doordat hij opblaasbaar is, hoef je niet met een groot ding door de gangen te sjouwen! Veel vrouwen die naar het ziekenhuis gaan en het bed zien, gaan daar gelijk in liggen. Echter is horizontaal liggen niet bevorderlijk voor het geboorteproces. Je kunt het beste verticaal staan/zitten om zo meer gebruik te maken van de zwaartekracht.

Je CUB gebruiken kan dus zelfs in bed. De CUB is opgebouwd uit meerdere tunnels. De onderste tunnels blaas je simpel niet op waardoor hij minder hoog is en dus ook goed in bed te gebruiken is. Dit geeft dus het voordeel dat je hem zelfs met een ruggenprik kunt gebruiken!

Wil je een keer komen proefzitten op de CUB? Neem contact met me op en ik vertel je er alles over of kijk HIER op mijn website voor meer informatie.