HypnoBirthing in Elst

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd! De kans is groot dat je op deze website bent gekomen omdat je op zoek bent naar een zwangerschapscursus. Al eens gehoord van HypnoBirthing? Dit klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het zeker niet. HypnoBirthing is een praktische cursus waarin jij en je partner leren wat er met jouw lijf gebeurt tijdens de bevalling, hoe je kunt ontspannen en welke oefeningen je kunt doen om jouw lijf optimaal te trainen voor de geboorte van jullie kindje.

De cursus bestaat uit 5 avonden en je volgt deze dus met je (geboorte) partner. Zo staan jullie samen sterk om je kindje in rust en ontspanning geboren te laten worden. De cursus geef ik in Lent op deĀ Edith Piafstraat 110a. Er start regelmatig een nieuwe cursus zodat je nooit lang hoeft te wachten om te beginnen.

Kijk snel hier om te zien wanneer jouw cursus begint!

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel?