HypnoBirthing Wijchen

Welkom bij HypnoBirthing Wijchen! Misschien heb je al eens van HypnoBirthing gehoord of misschien is het helemaal nieuw voor je. Zal ik dan eerst uitleggen wat het is?

HypnoBirthing is een zwangerschapscursus die je samen met je partner doet. Hij kan namelijk zoveel meer voor je doen dan alleen je handje vast houden. De cursus bestaat uit 4 lessen van ongeveer 2,5 uur. In deze lessen leer je hoe je lichaam werkt tijdens de bevalling. Daardoor weet je ook wat je kunt doen om optimaal met je lichaam mee te werken. Klinkt dat niet fijn?

Het is een cursus die over is komen waaien uit Amerika en steeds meer terrein in Nederland wint. Maar wees gerust, ik heb de cursus aangepast naar Nederlandse maatstaven. Inmiddels zijn er al vele cursisten je voor geweest! Geen geboorte scene van vloeken en schelden maar je kindje geboren laten worden in een omgeving van rust en kalmte. Spreekt dit jou aan? Kijk dan HIER wanneer er een cursus start in Wijchen of misschien wil je wel op een andere locatie?

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel?