ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Ben je niet in staat om naar een groepscursus te komen? Doordat je bijvoorbeeld onregelmatig werkt? Of omdat je partner niet kan? Of omdat je geen oppas kan vinden?

Dit zijn allemaal redenen waarom een ONLINE CURSUS iets voor jou kan zijn!

In mijn online cursus leer je eigenlijk alles wat je ook in een groepscursus leert en eigenlijk nog veel meer! Want deze cursus zit bommetje vol met informatie waar jij als zwangere NU wat aan hebt!

Het voordeel van de cursus in deze vorm is dat je de video’s kan zien wanneer het jou uitkomt en ook nog eens zo vaak als jij wilt! Dus als je een filmpje hebt die je ook aan je partner wilt laten zien, geen probleem!

De cursisten die je voor zijn gegaan, zijn enthousiast! De informatie wordt in behapbare video’s aangeboden, met de nodige humor en op een leuke en luchtige manier uitgelegd.

En het is ook wel een beetje van het zotte, zoveel kennis, zoveel waardevolle informatie voor dit bedrag! Voor € 129,- ontvang je een jaar lang toegang tot de online omgeving.

De modules zijn op een prettige manier opgebouwd en er is zelfs een module speciaal voor je kraamperiode! Dus het maakt niet uit hoelang je al zwanger bent. Of je er nu net achter bent gekomen of dat je in de laatste weekjes zit, ook dan is deze cursus zeker nog waardevol!

Wil je meer informatie? Check dan HIER

Zoals je merkt ben ik enthousiast! Maar ik ben er ook van overtuigd dat je door het volgen van deze cursus en daarbij de besloten facebookgroep waarin je al jouw vragen kunt stellen, bijdragen aan een optimale voorbereiding!

Zie ik je binnenkort?

Liefs Jolanda