Mini Cursus HYPNOBIRTHING

“DE MINI CURSUS HYPNOBIRTHING
IS NET DAT ENE ZETJE WAT IK NOG NODIG HAD
OM MEER VERTROUWEN TE KRIJGEN IN DE BEVALLING”

De laatste tijd krijg ik de vraag steeds vaker, want

  • ik doe al aan zwangerschapsyoga, Mama Fit of een andere zwangerschapscursus
  • ik ga al naar de informatiebijeenkomsten van de verloskundige
  • ik ben al een keer bevallen

Wat heeft een gehele cursus HYPNOBIRTHING dan nog voor toegevoegde waarde?

En deze vraag begrijp ik heel goed want als je al zoveel kennis tot je neemt via andere kanalen, ben je gewoon al heel goed bezig!

In de uitgebreide cursus HYPNOBIRTHING komen veel onderwerpen ook naar voor zoals wat gebeurt er in je lijf tijdens een bevalling, welke houdingen kun je doen en ga zo maar door. Maar daarnaast zijn er ook zeker een aantal onderwerpen die ik in geen een andere cursus of informatiebijeenkomst terug zie komen.

En deze heb ik nu samengepakt in een Mini Cursus HYPNOBIRTHING. In deze Mini Cursus leer je wat je zelf kunt doen om ook je eigen denken, je eigen mind voor te bereiden op de aankomende bevalling. Welke invloed je daar zelf al op kan uitoefenen. Je leert wat spanning met je lijf doet en in het bijzonder wat het met je lijf doet tijdens de bevalling.

In deze Mini Cursus boost ik je zelfvertrouwen. Leer je alles wat je nog extra moet weten, om jezelf te empoweren naar de bevalling toe, hoe je de regie kan houden mocht het anders gaan dan je had verwacht.

Dus, voel jij je al heel goed voorbereid maar mis je nog dat extra zetje om net wat meer zelfvertrouwen te krijgen en misschien zelfs ook echt zin in te krijgen in je bevalling?

Boek dan nu de Mini Cursus HYPNOBIRTHING!

INBEGREPEN:

  • 2,5-3 uur mijn persoonlijke aandacht
  • Je partner is van harte welkom (niet verplicht)
  • Toegang tot de dropbox waarin alle informatie nog eens rustig na te lezen is
  • De benodigde MP3’s om je optimaal voor te bereiden
  • BONUS module Jij en je baby incl MP3

En dit allemaal voor een kleine investering van EUR 149,-.

Denk je nu, dat wil ik ook! Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. In dit formulier kun je ook aangeven of je de cursus bij mij in de praktijk wilt volgen of bij jouw thuis in je eigen omgeving (hier vraag ik een kleine vergoeding voor, vraag naar de mogelijkheden!). Nadat ik het formulier heb ontvangen stuur ik je een overzicht met mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.