ONLINE ZWANGERSCHAPSCURSUS 
GEINSPIREERD OP HYPNOBIRTHING MAAR DAN OP EEN NO NONSENS MANIER!
De cursus doen in je eigen tijd en in je eigen tempo? 
Dan is de Online Cursus echt iets voor jullie!
Deze Online Cursus Is Voor Jou Als:
  • Geen mogelijkheid hebt om fysiek een cursus te volgen
  •  Je behoefte hebt om bewust bezig te zijn met het feit dat je zwanger bent, het gaat allemaal al zo snel
  •  Je op een nuchtere en gezellige manier alle informatie tot je wilt nemen
  •  Je in een ongedwongen sfeer al je vragen kunt stellen
  •  Na aanmelden krijg je gelijk toegang. Je kunt gelijk beginnen!
Alle informatie in korte informatieve video's welke je vanaf elk apparaat met internet (laptop, tablet, smartphone) kunt bekijken.
Hoe Is De Cursus Opgebouwd?
MODULE 1, Hoe zijn we hier gekomen
Hoe komt het toch dat veel vrouwen angstig zijn over de bevalling? En wat doet dat eigenlijk met je lijf? En met het baringsproces? Dit zijn vragen die allemaal worden beantwoord in deze module!
MODULE 2, Relax en gewoon doen!
Op de bevalling kun je je mentaal voorbereiden, net zoals topsporters doen. Hiervoor zijn een aantal tools die je kunt doen. En, je hoeft heus geen topsporter te zijn om deze tools te kunnen! Het zijn laagdrempelige oefeningen en je kunt ze gelijk uitvoeren. Tijdens de videoserie heb je er al wat over gehoord, maar er zijn er nog veel meer!
MODULE 3, Laat je lijf voor je werken
Hoe beter je lijf in conditie is, hoe beter je lijf de zwangerschap kan dragen en hoe beter je de bevalling door kan komen. Maar maak je geen zorgen, dit is geen mommy bootcamp! Je leert hoe je op een makkelijke manier je heupen, je bekken en je onderrug kunt trainen zonder dat je elke dag naar de sportschool moet. 
MODULE 4, Jij en je baby
Contact maken met je baby is iets wat je waarschijnlijk al doet. Maar wist jij dat dit een positieve uitwerking heeft op je baby? Hoe dit allemaal werkt en op wat manieren je nog meer contact kan maken, leer je allemaal in deze module!
MODULE 5, Laat het feest beginnen!
En daar, begint dan eindelijk de bevalling! Na het volgen van deze module weet jij alles wat je moet weten om die bevalling met volle vertrouwen aan te gaan! Sterker nog, na alle video's zul je zelfs merken dat je er bijna zin in begint te krijgen!
MODULE 6, De geboorte en de eerste uren
En dan is je baby daar bijna! In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. 
BONUSMODULE 1, Wat als...
Alle modules zijn uiteraard belangrijk, maar deze module is er eentje die je niet mag missen! Een bevalling kun je niet plannen, dus wat als het anders gaat dan je had verwacht? Na het doorlopen van deze module ben je ook daarop voorbereid! Jij houdt de regie!
BONUSMODULE 2, Yes, de baby is er! En nu? 
En dan is eindelijk je baby daar! Met alle tips en tools die je leert in deze module heb je alle rust en vertrouwen om je baby te leren kennen! Bekijk deze module al tijdens de zwangerschap en je komt niet voor verrassingen te staan!
JE WILT WETEN WAT JE OPTIES ZIJN, 
DAN KUN JE BEWUSTE BESLISSINGEN NEMEN
Wat Ontvang Ik Allemaal Bij De Compete Online Cursus Hypnobirthing?
  • 6 maanden toegang Online ZwangerschapsCursus Hypnobirthing 
  • Bonus Module "WAT ALS?"
  • Bonus Module "YES, DE BABY IS ER! EN NU?"
  • Toegang tot geheime community met feedback en support
  •  Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus


Tijdens de zwangerschap al veel meer vertrouwen krijgen in je lijf, in je zwangerschap en in jezelf...
Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven
Veel Gestelde Vragen
Is deze cursus iets voor mij?
Als je op deze website bent, ga ik er van uit dat je op zoek bent naar een cursus waarin je op een leuke en niet zweverige manier je informatie krijgt en waarna je helemaal goed voorbereid bent. Als dat zo is, dan is de cursus zeker iets voor jou! De informatie die ik geef, doe ik op een wetenschappelijke manier gecombineerd met oefeningen waardoor je zelf ook ervaart dat het geen geitenwollensok is dat ik verkoop. 
Ik doe ook al aan zwangerschapsyoga, is deze cursus dan nog nodig?
Jazeker! En wat goed dat je zwangerschapsyoga doet! Ik heb vele cursisten gehad die ook aan zwangerschapsyoga doen en toch aangaven dat de cursus HypnoBirthing ze nog meer inzicht heeft gegeven in het geboorteproces. Dat het zeker een mooie aanvulling is op de yoga. Mocht je nou helemaal niet aan yoga doen en afvragen of je dat dan zou moeten, weet dan dat de ademhalingen ook in de cursus worden behandeld en yoga dus absoluut geen verplichting is om erbij te doen. 
Ik ben al een keer bevallen, leer ik dan nog wel nieuwe dingen?
Hier kan ik heel kort in zijn namelijk JA! Ik heb zelfs verloskundigen in mijn cursus gehad die zeiden dat ze door mijn cursus dingen hebben geleerd die ze nog niet wisten en wat zelfs hun werkwijze heeft beïnvloed. Dus ook al ben je al een keer of meerdere keren bevallen? Zelfs dan is deze cursus nog een prachtige aanvulling op de ervaring en kennis die je al hebt. 
Moet ik naast het volgen van de cursus nog meer doen voor voorbereiding?
In de cursus leer je onder andere lichamelijke oefeningen maar ook ontspanningsoefeningen. Van alle oefeningen is het zo dat hoe vaker je ze doet, je een beter resultaat behaalt. Maar of dit veel tijd in beslag neemt? NEE! Je kunt namelijk bijna alle oefeningen doen met dagelijkse bezigheden die je toch al deed. In de cursus geef ik je vele suggesties waardoor je toch regelmatig kunt oefenen maar dit niet alle kostbare tijd in beslag neemt. 
Wanneer kun je deze cursus het beste volgen?
Je kunt deze cursus beginnen wanneer je wilt. Je ontvangt 1 jaar toegang tot de video's dus als je later in je zwangerschap nog een keer de cursus wilt volgen, heb je daar alle mogelijkheden voor! Je kunt de video's zo vaak bekijken als jij wilt!
Kan ik deze cursus declareren bij mijn zorgverzekeraar?
Dit hangt heel erg af van je verzekeraar. Of jouw verzekeraar deze cursus ook vergoed, kun je het beste zelf even navragen. Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars met zoveel soorten pakketten dat hierin overzicht brengen lastig is. 
Als ik verder nog vragen heb, wat kan ik dan het beste doen?
Heb je na het doorlezen van deze veel gestelde vragen nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op info@degeboortepartner of bellen/appen op 06-53185039. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen welke je HIER vindt. 
Heb je nog vragen? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk! Ik help je graag. 
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039


jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Social Media
Jolanda van den Bosch 
Copyright © 2019 - DE GEBOORTEPARTNER