Paasactie

PAASACTIE

NU DE CURSUS HYPNOBIRTHING MET GRATIS HUUR CUB!!!

Een moderne comfortabele baarkruk die gemakkelijk is mee te nemen. Dat is de CUB!

cub-bevalt-beter

IN DEZE ACTIE IS INBEGREPEN:

  • 4 bijeenkomsten van 2,5/3 uur in Ark van Oost Nijmegen op 9 april, 23 april, 14 mei en 28 mei. Alle avonden van 19.30 – 22.15 uur.
  • Koffie/thee en lekkers
  • Toegang tot de dropbox waar na elke les extra informatie te vinden is
  • Het originele boek HypnoBirthing van Marie F. Mongan (engelstalig) nieuwe versie twv EUR 20,-
  • Alle benodigde MP3’s te gebruiken tijdens zwangerschap EN bevalling
  • E-book (in het Nederlands) zelf samengesteld behorende bij de cursus
  • Toegang tot de besloten facebookgroep
  • Huur van de CUB voor 5 weken twv EUR 50,-
  • En uiteraard mijn toewijding omdat ik het belangrijk vind dat jij je goed kunt voorbereiden voor jouw optimale geboorte ervaring!

En dit allemaal voor een investering a EUR 279,-. Hiervoor geniet alleen jij van alle voordelen maar ook je partner is zeer welkom!
*check bij je eigen verzekeraar of je een deel vergoed krijgt!

*Deze actie is geldig tot vrijdag 6 april*

TESTIMONIALS VAN CURSISTEN,
“Ik kan het me gewoon niet voorstellen dat ik de cursus niet gedaan zou hebben. Het is een goede basis voor elke aankomende ouder.”

“Vooral de humor en nuchterheid zorgden ervoor dat het elke week weer een plezier was om te gaan. We nemen alles mee en gaan ervoor! Het vertrouwen is gegroeid en kijken er naar uit.”

“Bedankt voor de duidelijke uitleg en de grapjes tussendoor. Vooral de ademhalingsoefeningen geven al ontspanning. Ik ben zelf wat minder bang geworden voor wat er komen gaat. We gaan het zeker samen doen, dat hebben we geleerd. Erg fijn het gevoel te hebben er niet alleen voor te staan maar het echt samen met je man.”

“Dankzij de cursus kijk ik meer en meer uit naar de bevalling. Je hebt ons praktische tools meegegeven, dank daarvoor! Je luchtige en ontspannen manier van lesgeven vond ik erg prettig.”

“Ik vind het heel fijn dat mijn partner nu ook weet dat hij wat kan doen. In de cursus hebben we genoeg tips gekregen om het samen te gaan doen.”

“Zoveel geleerd in een relatief korte tijd.”

“De lessen van Jolanda zijn gezellig en leerzaam. Door haar verhalen uit de praktijk maakt ze de lesstof helder en duidelijk.