TENS

De Elle TENS, de ideale manier om lichaamseigen endorfines op te wekken tijdens jouw bevalling! Je kunt hem nu huren bij DE GEBOORTEPARTNER!

De geboorte TENS (ook wel Elle TENS) is een apparaatje wat je kunt gebruiken in het begin van de bevalling. Wanneer je bevalling is begonnen, plak je de electroden op je onderrug. Daarna kun je zelf instellen op welke intensiteit de TENS gaat werken. Op het moment dat je de TENS aanzet, stuurt hij kleine impulsen naar de zenuwvezels die onder de plakkers zitten. Deze vezels sturen een signaaltje naar je hersenen waar endorfine wordt aangemaakt. Nu is endorfine een lichaamseigen pijnstiller dat wel 200X sterker kan zijn dan morfine. Dit zijn hormonen die je graag wilt, zeker bij je bevalling!

Vanaf het moment dat je bevalling dus is begonnen, kun je de TENS gaan gebruiken. Je maakt dan vanaf het begin optimaal gebruik van je lichaamseigen pijnstiller. Vanuit HypnoBirthing leer je de Light Touch Massage waarbij je de natuurlijke manier leert om deze pijnstiller te krijgen. De TENS kan hierbij een ondersteunende rol spelen.

Vele vrouwen vinden dit een handig apparaat omdat ze het gevoel hebben zelf controle uit te kunnen oefenen. Heb jij interesse? Je kunt de TENS bij De GeboortePartner huren voor een periode vanĀ 5 weken (vanaf week 37/38).

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OF OM DIRECT TE HUREN

te huur bij de geboortepartner Doula en HypnoBirthing
De Elle TENS