FIJN

FIJN, dat is het woord dat gisteren meerdere keren uitgesproken werd. En wat wil je! Wanneer je heerlijk in de Rebozo gewiegd wordt, is het zo makkelijk te ontspannen. Zo makkelijk om alles gewoon even los te laten en te focussen op je eigen lijf, je eigen ademhaling.

Gisteren was de workshop Rebozo waarin geboortewerkers (verloskundige, massagetherapeuten, doula’s) leerde wat ze allemaal kunnen doen met de Rebozo’s.

En om dat te leren moet je natuurlijk ook oefenen. En het voordeel dat wanneer iedereen moet oefenen, je ook de cliënte mag zijn waarop geoefend wordt!

En aahhhhh dat is zo FIJN!!! Hoewel je de hele dag actief aan het werk was, denk ik dat de meeste zeer relaxed naar huis gingen door alle ontspanning. Wanneer je de foto’s bekijkt, zie je dat ook duidelijk terug komen.

De tools die gisteren zijn geleerd, gaan weer zoveel zwangeren helpen. Al is het om de buik meer ontspannen te maken tijdens de zwangerschap, of om extra druk te kunnen geven tijdens de bevalling, of juist om meer gevoel van gedragen te worden als pasgebakken moeder. Want echt, in elke fase kan de Rebozo heel veel goeds doen!

Nu is dit het 2e jaar dat ik deze workshop organiseer samen met de dames van Rebozo.nl. De plannen voor volgend jaar zijn al besproken dus heb je interesse? Mail me en ik zet je op de mailinglijst. Dan hoor jij als eerste wanneer de volgende workshop in superduper verzorging locatie #vandervalknijmegen georganiseerd wordt!

#degeboortepartner #rebozo #ontspanning #workshop #zwanger #bevalling #kraamperiode #rebozosluitingsritueel #sluitingsritueel #tegendruk #verlichting #verloskundige #doula #massagetherapeut #zwangerschapsmassage #loveit #lovemyjob