*^LOOTJES TREKKEN^*

Bijna een van de grootste redenen waarom we kinderen hebben 😂. Gisteren zaten we te kletsen over Sinterklaas en kinderen. Ik kan je vertellen, Sinterklaas is bij ons heilig.
 
Al sinds ik mijn man ken (nu zo’n 14 jaar geleden) vieren we Sinterklaas. En dat pakten we toen al groots aan met surprises en gedichten en noem het maar op. Maar toen de kinderen kwamen, werd het alleen maar groter! Het lijkt soms wel eens dat dit een van de redenen is waarom we kinderen hebben hahaha!
 
Vooral mijn man gaat er helemaal in op. Elk jaar verzint hij weer de gekste dingen om de schoenen te vullen. Zo zijn ze allemaal al eens aan de lamp opgehangen, stonden ze buiten op het randje van de vijver, of zaten ze in de mouwen van hun jassen.
 
Zo is de oude man ook al een paar keer bij ons thuis geweest. Heul gezellig!
 
En voor de volwassenen doen we elk jaar lootjes. Het budget hiervoor is €25,-. Nu vind ik hiervoor cadeautjes voor mezelf verzinnen echt verrekte lastig. Bedoel, alles wat ik zou willen wat nog geen €25,- kost, heb ik natuurlijk zelf allang gekocht!
 
Maar het is me toch gelukt om wat te verzinnen. Wat dan? Hmm…toen ik dit gisteren vertelde, werd ik toegelachen…maar goed dan. Ik deel het met je. Op mijn lijstje heb ik onder andere de QUOTE 500 gezet. Iets wat ik niet snel zelf zou kopen maar wel leuk vind om te lezen.
 
Elk jaar mist er trouwens iemand op die lijst die niet kan ontbreken. Naar mijn idee een van de rijkste mensen op de wereld… Wie dan?
 
Wat dacht van je Sinterklaas zelf? Bedoel, als je al die cadeautjes kan geven, moet je wel in die QUOTE 500 staan! 😂😂😂
 
#sinterklaas #quote500 #lootjestrekken #verlanglijstje #pakjesavond #goedesint #wateenrijkdom #cadeautjesverzinnen #zinin #aftellen #inkomst #doulajolanda #degeboortepartner #yeszwanger