*^STUITEREN^*

Ik sta hier letterlijk te stuiteren. Ik film het maar niet want dan zou je misselijk worden van het schuddende beeld.

Waarom? Omdat een idee, een droom die ik al enige tijd had samen met nog een paar prachtige vrouwen vandaag werkelijkheid is geworden.

Vandaag ben ik officieel voorzitter van een nieuwe vereniging. Een vereniging waar je bij terecht kan als je prenatale voorlichting geeft aan aanstaande ouders EN waarbij je kwaliteit hoog in het vaandel hebt.

Wat onze vereniging zo anders maakt dan degene die al bestaan? We zijn nieuw, we zijn vers en hebben bakken met kennis. Zo bestaat het bestuur nu uit een doula, een verloskundige, een fysiotherapeut, een draagconsulent, een redactrice van Ouders van Nu, een zwangerschapscoach, een maatschappelijk werker, zwangerfit docente, baby- en kindermassagedocente, Spinning Babies kenners, Hypnose Coach, zwangerschapsmasseurs, gedreven ondernemers en hypnobirthing professionals.

Nu denk je misschien dat we al een heel elftal hebben, maar al deze kennis is verzameld in een totaal van 5 prachtige vrouwen en samen gaan wij deze reis aan. Een reis om er voor te zorgen dat aanstaande ouders goede, realistische voorbereiding krijgen!

Niet een vereniging waar je veel geld aan betaald en voor je gevoel weinig terug krijgt. NEE! Maar wel een vereniging waar je geld aan wilt geven omdat je er ook wat voor terugkrijgt zoals kennis, steun, kwaliteit. Hoe dit ingevuld wordt, gaan we later bekend maken.

Maar voor nu presenteer ik jullie met superveel trots:

de BeroepsCooperatie ChildBirth Educators!

Mede mogelijk gemaakt door: Aline, Marijn, Leonie en Gaby.

(logo is geen officieel logo, deze wordt nog ontwikkeld)

#bccbe #nieuwereis #mooiekansen #dankbaar #childbirtheducator #serieusnemen #doula #hypnobirthing #kwaliteit #eyesontheprice