WHEOEOEOEOEOE NIEUWE WEBSITE!

Daar is dan eindelijk die beruchte vrijdag de 13e! Voor vandaag dubbelfeestje want het is vandaag exact 167 maanden geleden dat ik mijn man heb leren kennen, maar…..
 
ook de dag dat ik mijn nieuwe website (en daarbij horende product) lanceer!
 
Al vele telefoontjes en berichtjes heb ik gehad de afgelopen weken gehad met wat ik nu eigenlijk aan het doen ben. Tsja…door vele bomen zag ik dat soms zelf ook niet echt meer haha.
 
Maar sinds vorig jaar november ben ik een traject aangegaan bij Max en Leoni van Orange Funnels. Dit omdat ik een te gek idee had maar niet meer goed overzag hoe ik dit moest gaan invullen.
 
Inmiddels zijn we dus ruim een half jaar verder en WAUW, wat een groei heb ik de afgelopen maanden al meegemaakt. Niet alleen met de voortgang van mijn idee maar ook met mij persoonlijk.
 
Ik weet nu nog meer wat mijn missie is EN ik weet WAAROM dit mijn missie is. En dat helpt mij om jou, aanstaande mama, je nog beter bij te staan.
 
En daarom presenteer ik hier met zeer grote TROTS mijn nieuwe website behorende bij mijn nieuwe product ONLINE HYPNOBIRTHING. De HYPNOBIRTHING Cursus die je nu ook Online kunt volgen!
 
Check mijn website op https://yeszwanger.com
 
#boostyourbirthpower #newfunnel #lancering #onlinehypnobirthing #onlinezwangerschapscursus #bybp #degeboortepartner #doulajolanda
#orangefunnels