^*WIST JIJ DAT…*^

Je bij mij ook terecht kan voor het huren van je bevalbad, je TENS of je CUB? En deze maand kan dat zelfs tegen voordelig tarief!

Bestel je TENS, CUB of Birth in a Pool deze maand nog en je kunt gebruikmaken van de kortingscode “OKTOBER18″

De TENS: Een klein apparaatje die ook vaak gebruikt wordt bij andere lichamelijke pijnklachten zoals Hernia. Het onderdrukt het signaal naar je hersenen waardoor het tijdens de bevalling verlichting kan geven. Vooral het gevoel dat de zwangere zelf de regie houdt door het drukken op een knop, is erg prettig.

Nu met OKTOBER18 €5,- korting op de huurpijs

De CUB: CUB staat voor Comfortable Upright Birthchair, oftewel een heerlijke ontspannen baarkruk die opblaasbaar is. De meeste baarkrukken zijn hard en daardoor heb je het na een kwartiertje vaak al gezien. Ga maar eens 15 minuten op het toilet zitten 😆

Nu met OKTOBER18 €15,- korting op de huurpijs

Bevalbad Birth in a Pool: Misschien wel mijn favoriet. Ik ben gek op badbevallingen. Want doordat je in bad zit, creeeer je je eigen personal space. Geen een verloskundige zal zeggen:”Ik kom er bij!” De warmte van het bad en de druk van het water werken verlichtend tijdens de bevalling. Oftewel een echte aanrader!

Nu met OKTOBER18 €45,- korting op de huurpijs

Check op https://yeszwanger.com/verhuur om jouw TENS, CUB of Bad te bestellen!

De kortingscode geldt voor bestellingen die deze maand worden gedaan. Dus ook al heb je de spullen in een andere maand nodig, dan reserveer je ze nu al met korting!