ZO KOM JE NOG EENS ERGENS

Nog even over vorige week. Op een mooie zonnige dinsdagochtend werd ik gebeld dat de bevalling begonnen was.

Het zat er al even aan te komen want er zat al een scheurtje in de vliezen. Mijn koffer met opgeladen camera lag allang in de auto dus kon ook gelijk weg!

Nu is dit wel een beetje anders dan anders. Deze fantastische mama woont namelijk op bijna 2 uur rijden bij me vandaan! Nou hou ik wel van een beetje doorrijden, maar nu voelde ik de druk toch nog iets meer om door te rijden.

Gelukkig was het vandaag niet de dag dat boeren gingen protesteren, anders had ik echt met geknepen billen in de auto te gezeten.

Aangekomen in het ziekenhuis, snel naar boven naar de 6e verdieping. Toen ik de kamer binnenkwam werd al snel duidelijk dat ondanks het doorrijden ik toch net iets te laat was. Deze powerwoman had haar baby nog geen 15 minuten ervoor staand gebaard.

Nu is dit natuurlijk iets wat altijd kan gebeuren, maar veel tijd om daar bij stil te staan hoefde niet. Want heb gelijk de camera gepakt en ben zoveel mogelijke waardevolle momenten gaan vastleggen.

Zo ben ik gebleven totdat de broertjes er ook waren en het gezin compleet was. De eerste momenten tussen grote broers en zus, de eerste momenten met oma en opa heb ik uiteraard vastgelegd.

En ja, uiteraard ook het uitzicht! Want die hebben we hier in Arnhem/Nijmegen niet zo 😍😍😍

#bevalling #doula #doulababy #doulabegeleiding #zwanger #zwangerschap #degeboortepartner