Zwangerschap in Arnhem

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!

Als je net zwanger bent, komt er van alles op je af. Welke cursus ga ik doen? Wat voor begeleiding wil ik? Waar wil ik bevallen? Dit zijn hele normale vragen die je krijgt tijdens je zwangerschap.

In Arnhem worden er verschillende zwangerschapscursussen en zwangerschapsmassages aangeboden. Maar hoe fijn is het als je iemand vind bij wie je voor al je zwangerschapsdiensten terecht kan.

Ik De GeboortePartner geef HypnoBirthing maar daarnaast ben ik ook doula. Een doula is een persoonlijke coach tijdens je zwangerschap en als je wilt ook tijdens je bevalling.
Een betere combinatie van zwangerschapscursus en begeleiding (doula) komt in en rondom Arnhem niet voor! Door mijn eigen zwangerschappen maar ook door het begeleiden van cliënten heb ik al meerdere bevallingen meegemaakt in Rijnstate.

Daarnaast ben ik ook in het bezit van een prenatale zwangerschapstafel waardoor je tijdens je zwangerschap weer even lekker op je buik kan liggen om te genieten van een ontspannende zwangerschapsmassage. Tijdens deze massage masseer ik je rug, je schouders, je armen, je bovenbenen en je voeten. Na het nemen van een ontspannende zwangerschapsmassage voel je je weer als herboren en kun je er weer even tegen aan.

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.

Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel?