Zwangerschapscursus Privé

De zwangerschapscursus privé met hypnobirthing technieken is er voor jou als:

 • je je niet prettig voelt in een groep
 • jij of je partner onregelmatig werkt
 • de dagen van de groepscursus voor jou niet uitkomen
 • je al zover in je zwangerschap bent dat een groepscursus te lang duurt
 • je wel alle voordelen van hypnobirthing wilt leren
 • je mijn onverdeelde aandacht wil 😉
 • je alle ruimte wilt voor het stellen voor vragen (wat je in de groepscursus overigens ook hebt!)

SHE BELIEVED SHE COULD…
SO SHE DID!

Al enige tijd geef ik de cursus HypnoBirthing, een cursus van 4 x 3 uur en ik merk dat voor sommige stellen dit niet altijd uitkomt. Dat het misschien lastig is met onregelmatige werktijden of door het moeten regelen van een oppas. Daarom heb ik de zwangerschapscursus privé met hypnobirthing technieken opgesteld! Deze zwangerschapscursus bestaat uit 3 lessen van ongeveer 2,5-3 uur waarin ik je alle belangrijke facetten leer die je nodig hebt voor een kalme en ontspannen bevalling.

Deze cursus geef ik in mijn praktijk in Elst. In een veilige en rustige sfeer krijg je meer informatie over:

 • Wat stress en angst kunnen doen met je lichaam maar ook wat ontspanning kan doen
 • Tips and Trics hoe je kunt ontspannen met hypnose en dat hypnose iets is dat je al eigenlijk al heel veel doet en dus helemaal niet eng of zweverig is
 • Wat je als partner allemaal kunt doen om je vrouw te ondersteunen
 • Welke invloed de omgeving heeft op de bevalling
 • De anatomie/fysiologie door alle fases van de bevalling heen
 • Hoe je al deze kennis in een thuisbevalling kunt gebruiken maar ook in het ziekenhuis!
 • En uiteraard nog veel meer…

IF I DON’T KNOW MY OPTIONS,
I DON’T HAVE ANY

Het is ook mogelijk dat ik bij je thuis kom om deze cursus te geven. Hiervoor vraag ik een extra vergoeding van € 50,- plus eventuele kosten voor kilometer vergoeding (€0,15 per km, eerste 10 kilometers zijn vrij).

INBEGREPEN:
– 
3 lessen van 2,5 a 3 uur
– Na elke les een overzicht van de besproken lesstof met extra informatie
– Mijn support per email/whatsapp tijdens en na de cursus
– Alle benodigde MP3’s welke je kunt gebruiken ter voorbereiding maar ook tijdens de bevalling
– Een handboek  (E-book in Nederlands) met handige informatie waarin alles wat tijdens de cursus is besproken (en meer!) nog een keer rustig na te lezen is.

Jullie investering voor deze partnercursus is € 349,-. Mijn ervaring is dat doordat er minder personen in de omgeving zijn, je beter en sneller kan ontspannen dan in een groep. Door het volgen van deze cursus krijg je tijdens de zwangerschap al meer vertrouwen waardoor je bijna uitkijkt naar de bevalling! En dit geldt niet alleen voor jou maar ook zeker voor de partner, hoe mooi is dat!

Ken je een stel dat ook zwanger is en vind je het leuk om samen de cursus te volgen? Dan ontvangen jullie beide een korting a € 75,-!!!.

 

Van cursisten die reeds deze cursus hebben gevolgd:

“Mijn man werkt veel in het buitenland waardoor een groepscursus qua planning gewoon niet haalbaar was. Gelukkig kon Jolanda ook de cursus privé geven bij ons thuis. En doordat het privé was, voelde ze goed aan waar we meer informatie over wilden.”

“Mijn man en ik werken werken allebei onregelmatig waardoor een zwangerschapscursus samen volgen totaal niet te plannen is. Gelukkig kwam ik Jolanda tegen op internet en heb haar gelijk een mailtje gestuurd. Daarna kreeg ik vlot een email terug met data waaruit we konden kiezen en binnen een paar dagen was alles al afgestemd! En o ja, de cursus was ook super. Totaal niet zweverig ofzo. Jolanda brengt het op een nuchtere logische manier met genoeg humor tussendoor. Echt een aanrader!”

“Door de zwangerschap ben ik erg moe en zag ik een groepscursus echt niet zitten. In deze cursus leer je in 3 lessen alles wat ik en mijn man nodig hadden. We hebben nu al zo veel meer vertrouwen. Dank je wel lieve Jolanda!”

JA, IK MELD ME AAN!