JOUW PARTNER

Hoe goed voelt je PARTNER zich voorbereid op de bevalling?

Tuurlijk, jij bent degene die het bevallen moet doen! Maar je partner kan zoveel meer doen dan alleen je hand vast houden. En zeg nou zelf, hoeveel bevallingen heeft je partner nou meegemaakt?

Dus wat weet hij er nou van wat hij allemaal voor jou kan doen?

Daarom raad ik altijd alle partners aan om ook een cursus te gaan doen. Niet alleen voor hun is dat een goede stap, maar ook voor jou. Stel je eens voor dat je een partner hebt die precies wat er gebeurt in jouw lijf, die weet welke hormonen bevorderlijk zijn voor het proces, die weet hoe je die hormonen kunt aanmaken, die weet wat jouw wensen zijn en dan ook nog eens genoeg tools heeft om voor jullie beide de regie te houden.

Oftewel, stel je eens voor dat jouw partner jouw rots in de branding wordt! Daar ga jij supergoed van bevallen!

Zou zeggen, meld je aan voor de EENDAAGSE CURSUS! Een cursus voor jou en je partner zodat jullie BEIDEN klaar zijn voor een mooie bevalling.

CAUSE YOUR BIRTH MATTERS!

CHECK: https://yeszwanger.com/eendaagse-cursus #zwanger#debevalling#gewoondoen#degeboortepartner#eendaagsecursus#hypnobirthing#nononsens#wetenschappelijkbewezen#geboorte#zwangerschap#papatobe#mamatobe#julibaby#augustusbaby#zwanger2019#zwangernijmegen#zwangernederland#causeyourbirthmatters