NIEUW -> Mini Cursus HYPNOBIRTHING

Het afgelopen jaar heb ik al meerdere keren de vraag gekregen:

Ik doe al een zwangerschapscursus en ik ga al naar alle informatiebijeenkomsten van de verloskundige
of ik ben al (meerdere keren) bevallen,

Heeft een groepscursus dan nog veel toegevoegde waarde?

Vanuit mijn tenen zeg ik JA! Maar ik begrijp ook dat je dan misschien best veel informatie dubbel krijgt. Als eerste raad ik uiteraard aan om de gehele Prive Cursus te doen of de gehele GroepsCursus. En ik niet alleen, meerdere cursisten die een van deze cursussen bij me hebben gevolgd, beamen dit!

Maar wat als je dus al zoveel met je zwangerschap bezig bent bijvoorbeeld met zwangerschapsyoga en ook al 4 informatiebijeenkomsten of misschien zelfs wel meer bij je verloskundige? Dan zeg ik: GOED BEZIG!

Voor deze situatie heb ik nu de Mini Cursus HYPNOBIRTHING ontwikkeld! In deze Mini Cursus leer je wat je zelf kunt doen om ook je eigen denken, je eigen mind voor te bereiden op de aankomende bevalling. Welke invloed je daar zelf al op kan uitoefenen. Je leert wat spanning met je lijf doet en in het bijzonder wat het met je lijf doet tijdens de bevalling.

In deze Mini Cursus boost ik je zelfvertrouwen. Leer je alles wat je nog extra moet weten, om jezelf te empoweren naar de bevalling toe, hoe je de regie kan houden mocht het anders gaan dan je had verwacht.

Dus, voel jij je al heel goed voorbereid maar mis je nog dat extra zetje om net wat meer zelfvertrouwen te krijgen en misschien zelfs ook echt zin in te krijgen in je bevalling?

Boek dan nu een Mini Cursus HYPNOBIRTHING!

Je partner is van harte welkom! Zeer graag zelfs! Maar mocht je partner nu echt niet kunnen, laat dit je dan niet weerhouden en boek deze cursus dan voor jezelf!

Meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan meer hier!