Zwangerschapsmassage Arnhem 

Nu niet ver van Arnhem bied ik jou de mogelijkheid om weer even heerlijk op je buik bij te komen van je dagelijkse beslommeringen en weer even terug te gaan naar de basis, naar je zwangerschap, naar je kindje, naar jezelf.

Een ontspannende zwangerschapsmassage is een cadeautje aan jezelf en je kindje. Door mijn massagetafel speciaal voor zwangeren kun jij weer even op je buik liggen terwijl ik jouw rug, schouders, armen, benen en voeten masseer voor complete ontspanning. Het gebeurt vaak genoeg dat de zwangere dame in slaap valt tijdens de massage. Hoe heerlijk is dat!

Deze massage geef ik in mijn praktijk in Elst op de Gele lis 6, op een steenworp afstand van Arnhem af met gratis parkeren! Ik werk grotendeels op vaste dagdelen maar kan daar altijd van afwijken.

Wil jij ook genieten van een lekkere ontspannende zwangerschapsmassage? Neem dan contact met me op om te kijken welk tijdstip ons samen uitkomt. Mijn nummer is 06-531 85 039, emailadres info@degeboortepartner.nl of vul het contactformulier in. Spreek ik je snel? Appen mag ook!

Door al mijn kennis sta ik jou en je partner graag bij tijdens de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje! Mocht je meer informatie willen hebben over HypnoBirthing, Doula, Zwangerschapsmassage of een van mijn andere diensten? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.